8 Sfaturi pentru a sta frumos in fiecare zi

Nu toate femeile, avem un bun aspect, în momentul trezirii, și, deși știm că, înainte de a merge la culcare, trebuie să scoateți tot machiajul și curăță pielea feței noastre, de multe ori vom ignora acest ritual de noapte, de teama de a obține până în dimineața cu „linia de demarcație „spălate” sau aspect murdar.

Cu toate acestea, trebuie să avem în vedere faptul că la culcare cu machiaj, nu duce doar la apariția semnelor de îmbătrânire prematură, puncte negre sau acnee și de a face pielea sa arate lipsit de viață, și, în plus, în cazurile în faptul de a sta cu acest machiaj în ziua precedentă, putem fi mai rău decât fără el.

foto17În afară de a elimina make-up pe timp de noapte, un alt punct foarte important, să nu te trezești cu aspect rău, dormi foarte bine, necesare ceasuri și fără probleme, pentru a obține astfel un somn odihnitor, care va ajuta nu numai pentru a menține pielea în stare de top, dar și starea noastră de 100%. Din acest motiv, astăzi vreau să vă dau câteva sfaturi de frumusete pentru a în fiecare zi te scoli frumos, atât în afara și în interiorul.

Cum să stea frumos în fiecare zi

Lasă la o parte problemele de zi cu zi

Este important ca înainte de somn, încercați să scape de probleme și griji, care pot să fie îngrijorat, cum ar fi munca, copii, lipsa de bani, probleme cu partenerul, și așa mai departe Pentru a face acest lucru puteți începe de formare, care vă va ajuta să vă relaxați și de a combina un somn mai odihnitor. În plus, puteți da un delicios baie cu apă caldă și uleiuri, de relaxare, și, să vă dau un mic masaj corpului cu orice fel de crema, pe care am generat o lume atât de somn mai odihnitor și ajută pielea să rămână tânără.

Va fi recunoscător

După un delicios baie și realiza-te de un masaj sau de exerciții pentru a vă relaxa, este important să agradezcas pe zi, că de la tine. Indiferent de numărul de probleme și de conflicte care ai fost, e bine, mulțumesc doar să fie în viață și să aibă o nouă zi, pentru a rezolva toate cu starea de spirit. Când acuestas, idee pozitivă, fără probleme, mulțumind pentru toate, și despidiéndote pe cineva drag, amaneces în altă zi cu energie, renovate și sunt dispuși să avanseze, astfel încât fata ta arata mult mai bine, fără a persoanei oboseala sau de câțiva prieteni, și toți din jur vor absorbi o astfel de atitudine-și veți avea o zi minunată.

Să nu mănânci înainte de culcare

Amintiți-vă că cina ar trebui să fie de cel puțin două ore înainte de a merge la culcare, nu numai pentru că acest lucru ajută să nu urce în greutate, dar, de asemenea, și pentru că vă oferă un somn mai odihnitor. Oamenii care mănâncă pe timp de noapte și pleacă imediat, nu dorm bine, coșmaruri, iar a doua zi amanecen cu probleme de stomac, de aceea el nu va avea o fata buna in momentul să te ridici. Amintiți-vă, de asemenea, că cina ar trebui să includă alimente sănătoase și gustări ușoare, cum ar fi fructe, cereale sau salate.

Doarme la fel de confortabil

Este important ca în timpul somnului nu există distrageri, ca un puternic zgomot, lumină și, după cum am menționat, de îngrijire, de aceea este recomandat ca baia ta este un loc în care vă simțiți confortabil și relaxat. Previne lumina, sau de dormit cu Tv, și, dacă vrei, înainte de a merge la culcare, pune o muzica care te calma, pentru a obține acel vis care te ridici dimineața frumoasă.

În plus, este important ca în timpul somnului să nu faci cu fața în jos, deoarece această formă este cel mai puțin recomanda dermatologii, așa că după mai multe ore în această poziție, pe chipul tău apare cu toată presiunea și pleacă, formând nedorite semne pe piele. Încercați să dormi pe spate și cu o pernă potrivită.

Grija pentru dintii

Știm cu toții că, înainte de a merge la culcare, trebuie să cepillarnos foarte bine dintii, dar, de asemenea, este important ca din timp în timp, veți face ceea ce cu produse specializate pentru acest pas, mai ales atunci când aveți obiceiul de a fuma sau de a bea băuturi care pot păta dinții. Tu встанешь cu un zâmbet strălucitor și alb în fiecare zi.

Se uda corpul

Așa cum am menționat mai devreme, este important ca, înainte de a merge la culcare, puteți aplica pe corp o crema care te relaxa, cu moi de masaj, dar trebuie să se aibă în vedere faptul că această cremă trebuie să hidrata corpul în întregime. Nu uitați să aplicați crema pe picioare, deoarece acestea sunt, de asemenea, afectate, în greutate de zi cu zi, astfel încât ar trebui să le-au comis multe, pentru ca ei să rămână frumoase, cu toate ca organismul tău.

foto18

Are grijă de părul tău

Multe femei înainte de a merge la culcare, se spală părul, și este foarte bine, deoarece se poate efectua o varietate de trucuri pe parul de a doua zi în zori cuminte și frumos, dar este important de a nu merge la culcare cu parul ud, deoarece acest lucru provoacă un miros neplăcut de păr, înregistrate nedorite, ce se ridice în picioare nu poți șterge cu o perie sau un uscător de păr, și, uneori, dureri de cap, pentru că nu amanecerás foarte fericit, te simți așa. Am recomanda, de ce nu dormi cu parul, legat foarte puternic, și dacă încercați să facă acest lucru, cu accesorii delicate pentru a evita, de asemenea, semne în păr. Sunteți de acord, de asemenea, parul cel puțin o dată pe săptămână, cu măști și produse specializate, care oferă parul de vitalitate, strălucire și frumusețe.

N fata ta

Este important ca toate zilele, fără excepție, scoateți tot machiajul de pe fata ta, folosind produse specializate pentru tipul tau de piele. Viața de zi cu zi, de produse cosmetice pe fata excelentă, dacă doriți să mențină tânără, frumoasă și fără cusur, așa că apoi make-up trebuie să se aplice un tonic si o crema hidratanta potrivita pentru tipul tau de fata. În dimineața, de asemenea, se recomandă de a efectua curățarea, tonifierea și hidratarea tenului tau, uiți toată ziua, frumos și renovat. În ziua următoare, veți înțelege că nu este nevoie de o mulțime de produse cosmetice, pentru a vedea bine.

După cum puteți vedea, nu este atât de dificil de a fi frumoasa in orice moment al zilei, suntem pur și simplu obligați să mențină o relație bună cu noi înșine și cu viața. Poate nu în fiecare zi te simti, sau veți vedea frumos, dar, ca întotdeauna, eu spun că este important nu ceea ce alții ne văd și cum ne simțim. Daca te simti frumoasa, vei fi frumoasa 🙂