Sfaturi pentru a arata mereu frumos

Este cunoscut faptul că nu există două cazuri pentru a crea o prima impresie buna. Această zicală se referă la toate aspectele vieții noastre, dar mai ales consemnul nostru personal. Umbla de acord și cu asta nu mă refer la a fi îmbrăcat în ultima moda, sau haine mai costisitoare, care poate exista— dar merge curat, elegant, combinat cu aroma de apa de colonie sau parfum, ne aduce siguranță, armonie, ne crește stima de sine și dragostea față de soții noștri, și ce alte avantaje pot fi comandate? Pentru a arata bine TREBUIE să fie întotdeauna prioritatea noastră, de aceea aici am dat cateva sfaturi, că nu poate să nu fie în casa zilnic lista de lucruri pentru a face, de a conduce în condiții de siguranță și de frumos:

Parfumuri

foto19Nu conteaza daca este de citrice sau de dulce, dar noi ar trebui să meargă întotdeauna cu un bun parfum pe pielea noastră, acest lucru ne face să se simtă în stare proaspătă și curată. Dar de-a lungul timpului, mirosul poate începe de a pleca, pentru a preveni aceasta este o alegere bună, să fie un mic parfum in geanta sau servieta, vând multe prezentări dimensiune-călător, puteți lua în considerare cumpărarea.

Coafura

Arate sănătoasă și strălucitoare a părului nu toate, de asemenea, este important să te uiți întotdeauna камвольно-și părul curat. La fel este bine să luați cu voi un mic peineta sau pieptene, pentru că niciodată nu știm când un vânt puternic ne poate nealiniate.

Naturale make-up

O bună prezentare la locul de muncă sau universitate-acest lucru este important, dar noi nu trebuie să exagerăm; aspect natural este mult mai bine decât a merge la persoana deslavada, acest lucru te face sa arati mai feminina, și de gândire despre noi înșine. Este bine că vă amintiți că cel mai bine este de a face cu lumină naturală, lumină artificială, deoarece acesta din urmă schimbă culorile pe care le vedeți în afara casei. Dacă place de tine, poate fi purtat cu un mic cosmetiquero cu ce să scrie în timpul zilei. În acest mod, veți arăta întotdeauna eliminat.

Haine confortabile, dar discret

Multe femei le place să poarte mari decolteu și rochii scurte, cu toate acestea, din conversațiile cu mai mulți bărbați din familia mea, mi-am dat seama că mai mici, cu atât mai bine, nu trebuie să arate prea multa piele, pentru a trezi priviri pe strada. La fel ca și previne haine foarte bine, mari decolteurile și fustele foarte scurte, este mai bine să utilizați haine mereu tău dimensiunea, nici o dimensiune mai mare sau o dimensiune mai mică și pentru rochii întotdeauna are în vedere că în spate a rămas, mai scurt, decât în față, astfel încât, atunci când te afli pe haine, observă întotdeauna la acest detaliu.

Purtați pantofi, care sunt confortabile pentru tine

Din diferite motive, există femei care nu putem purta pantofi cu toc înalt. Acest lucru nu înseamnă că va arata pantofi desfundat, sau немодными. Vă rugăm să rețineți că de fiecare dată când ne folosim de pantofi de mare, vom ridica un picior, și putem provoca daune ireparabile la picioarele noastre sau glezna.

Accesorii discrete

Caută întotdeauna accesorii pentru tine, gândiți-vă la dumneavoastră în creștere, forma gusturile și, în principal, rețineți că acestea ar trebui să fie relevante pentru fiecare caz, deoarece nu este același lucru, se îmbracă în blugi și un tricou, că ne pregătim pentru a merge la o nunta. Prin urmare, știu bine.

foto20

Niciodată nu tip de mai mult de patru culori

Combina hainele, pe care o vom folosi este un factor cheie, dar amintiți-vă, nu folosi mai mult de patru culori, în caz contrar parecerás o persoană murdară și puțin deranjat de aspectul tau.

Portofele și genți de mână

Trebuie să știm că portofele mari, și ele sunt atât de la modă, unele organism și nu le vine. De exemplu, dacă sunteți bajita, ca și mine, și, de asemenea, aveți câteva kilograme în plus, este mai bine să utilizați portofele mici sau mijlocii, deoarece marile doar te puțin și se dilată.

Toate suntem frumoase, doar pentru că sunt femei. Prin urmare, este bine, esti mereu bine, indiferent dacă sunteți în exces sau lipsă de kilograme, chiar dacă credeți că aveți o mulțime de neajunsuri. Rochie, întotdeauna mă gândesc că soțul tău și copiii tăi trebuie să fim mândri, femeie minunată, că există în viața lor, iar dragostea lor este nevoie de a iubi te tu primul.